Zoeken:

Wandelsessie, therapie of coaching

De natuur is vanuit zichzelf ontspannen en dus vrij van spanning. Bij de mens is dat anders, wij kunnen reflecteren, beleven tijd en ruimte en leven met idee├źn en overtuigingen. Doordat de natuur niet gespannen is heeft het wandelen in de natuur een ontspannende werking op de mens en hierdoor komen we dichter bij ons zelf. Tijdens de wandelsessie gebruik ik elementen in de natuur om de coaching of therapie een dieper uitwerking te laten hebben. Hierbij pas ik verschillende methoden toe om tot een dieper inzicht en dus tot heling te komen.

"Ik heb nog nooit een eik horen zeggen dat hij jaloers is op de boom naast hem. Dat die groter is of mooiere bladeren heeft "

"De natuur leeft in harmonie met zichzelf elk seizoen heeft zijn eigen sfeer en kwaliteit. In het innerlijke van de mens spelen deze seizoenen zich ook af op mentaal en emotioneel gebied. De ene keer is het lente en schijnt de zon, de andere keer is het winter en voelt alles koud en kaal. Maar seizoenen wisselen zich af en niks is blijvend"