Contact

Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.


Contactgegevens

Praktijk ‘Lichter Leven’
Matthijs Hillesum
T. 06-24805036

Bezoekersadres 

Praktijk ‘Lichter Leven’ is gevestigd in:

Bewustzijnscentrum Bala
Trompstraat 1
1271 SX Huizen

De naam Bala betekent kort gezegd energie of kracht van jezelf. Deze naam verwijst niet alleen naar het gegeven dat bij Bala aan jezelf werken nieuwe energie en kracht geeft, maar ook naar de mogelijkheid om via jezelf je bewust te worden van bredere energetische principes. De tweede betekenis van Bala is kind. In het jonge kind is de levendige, zuivere Zelfkern nog puur en ongevormd aanwezig. Door het werken aan jezelf kun je jezelf (weer leren) verbinden met deze innerlijke, onbegrensde bron van energie en eenheid die altijd is.

Route


  • Bushalte Karel Doormanlaan, Huizen. Loop een stukje terug naar het stoplicht de Naarderstraat op en neem de 1e afslag links de Trompstraat in. Bewustzijnscentrum Bala is direct aan je linkerhand op twee minuten lopen
  • Bushalte Prins Bernhardplein, Huizen. Ga westelijk op Naarderstraat/Prins Bernhardplein richting ABN AMRO, loop door langs ING en RABO. Sla rechtsaf naar de Trompstraat, je vindt Bewustzijnscentrum Bala gelijk aan je linkerhand op twee minuten lopen.

Kom je met de auto? Om overlast op de Trompstraat te voorkomen kun je in overleg met omwonenden en de gemeente je auto gratis parkeren op de NAARDERSTRAAT (om de hoek op nog geen minuut lopen).