Reviews /ervaringen

“Ik voel me bij Matthijs erg op mijn gemak; dat hij rust uitstraalt vind ik een prettige eigenschap. Door de sessies heb ik meer zelfvertrouwen gekregen waardoor ik nu echt voor mijn passie (fotografie/kunst) kan kiezen.” 

“Al een tijd had ik het gevoel dat ik met mezelf aan de slag moest. Bij ‘Lichter Leven’ voelt het vertrouwd en heb ik kunnen loslaten. De sessies hebben mij echt verder gebracht. Lichter leven is wat mij betreft geslaagd.”

“Ik heb de sessies met Matthijs ervaren als prettig en heel ontspannen. Hij stelt je op je gemak en neemt echt de tijd voor je. Hij heeft een rustige stem en geeft daardoor vertrouwen. Hij heeft verschillende methodes toegepast waaronder regressie therapie, tijdlijn en een losmaking ritueel van de ouders. Ik was verbaasd over sommige effecten, na de sessies voelde ik me vreugdevoller, lichter en evenwichtiger.”

“Een van de dingen die ik in de loop van de tijd na de sessies heb ervaren is dat mijn faalangst nagenoeg helemaal is verdwenen. Tijdens mijn sessies is er best veel gebeurd, maar doordat dit allemaal in een prettige, ontspannen sfeer gebeurde, was het geen moment ongemakkelijk. Mocht het nodig zijn, dan zou ik zeker opnieuw sessies volgen bij Matthijs en kan hem als therapeut zonder meer aanraden.”